Răscoală cu topoare şi bâte de frica coronavirusului. Localnicii din Nucşoara îşi strigă revolta. ''Ne simţim în pericol''

Răscoală cu topoare şi bâte de frica coronavirusului. Localnicii din Nucşoara îşi strigă revolta. ''Ne simţim în pericol'' © Captură

Coronavirusul provoacă panică printre români! Mai mulţi localnici din comuna Nucşoara, judeţul Argeş, au ieşit în stradă cu topoare şi bâte, după ce au aflat că în localitatea lor s-ar putea înfiinţa două centre în care ar urma să ajungă persoanele suspecte de coronavirus.

"Ce să caute virusul la noi?", au urlat, în gura mare, mai mulţi localnici nemulţumiţi. Îngroziţi că în localitatea lor s-ar putea înfiinţa două centre de carantină, în care ar urma să ajungă persoanele suspecte de coronavirus, localnicii din Nucşoara au luat foc.

Familiile din Nucşoara îşi strigă într-un glas revolta şi spun că nu sunt de acord sub nicio formă ca autorităţile să-i aducă aici pe bolnavii de coronavirus.

Mai mulţi localnici s-au strâns în mijlocul satului, acolo unde şi-au strigat nemulţumirea. Oamenii sunt împotriva deschiderii celor două centre şi spun că ei nu sunt de acord ca oamenii infectaţi sau suspecţi de coronavirus să fie aduşi în satul lor.

De asemenea, localnicii spun că se simt în pericol şi că dacă autorităţile vor să deschidă astfel de centre, ei bine, să facă asta în oraşele mari sau în alt loc, numai la ei în sat nu.

''Noi avem copii, avem familii şi nu putem accepta aşa ceva. Sunt alte locaţii care au condiţii şi unde pot fi duşi oamenii. Ne simţim în pericol'', a spus unul dintre localnici.

''Ne pune viaţa în pericol'', a adăugat un alt localnic la ''Acces Direct''.

''Este păcat să se creeze acest centru aici. De ce nu se face în oraşele mari? Să pună vieţile în pericol aici într-un sat unde suntem câţiva oameni'', este de părere un tânăr din comunitate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro