Cine este Raul, tânărul de 27 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din Sălaj. Părinții îl plâng cu lacrimi amare

Cine este Raul, tânărul de 27 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din Sălaj. Părinții îl plâng cu lacrimi amare © Facebook / magazinsalajean

Un accident cumplit s-a petrecut în această dimineață în județul Sălaj. Un tânăr de doar 27 de ani a murit în mod tragic, după ce a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Raul Hosu s-a stins la scurt timp al spital și a lăsat în urma lui un gol imens în sufletele celor care l-au iubit. Tânărul era singur la părinți și a fost crescut mai mult de bunica lui, mama fiind plecată în Portugalia. Pentru un timp el a locuit alături de ea, dar apoi s-a întors acasă. De curând mama lui îi cumpărase și o casă în care abia se mutase, scrie graiulsalajului.ro.

Vă reamintim că Raul Hosu și-a pierdut viața într-un accident, petrecut în această dimineață în județul Sălaj. 

"Joi, în jurul orei 6,00, un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopiş, conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1H, iar în localitatea Pericei a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto a decedat", informează IPJ Sălaj, potrivit magazinsalajean.ro.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro