Războiul sângelui! Fiica o acuză pe mamă că o alungă din casă: "Ea mă terorizează" / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Războiul sângelui! Fiica o acuză pe mamă că o alungă din casă: "Ea mă terorizează" / VIDEO © Captură video

O mamă şi-ar fi îndemnat iubitul s-o omoare, în bătaie, chiar pe fiica ei, Olga. O fată pe care acum, aceeaşi mamă vrea s-o alunge din casă. Olga povesteşte, cu lacrimi în ochi, cum cea care i-a dat viaţă ar fi trimis-o la muncă, în străinătate, când avea numai 18 ani. Disperată şi obligată, pare-se, să trimită bani în România, tânăra şi-a vândut trupul, iar cu banii câştigaţi a ajutat-o pe mama ei să-şi construiască o casă. O casă în care acum fata spune că nu mai e lăsată să stea.

Olga şi Ionica. Fiică şi mamă. Trăiesc sub acelaşi acoperiş, dar au devenit duşmance de moarte. Olga povesteşte că atunci când a împlinit 18 ani, a fost forţată să plece în străinătate la muncă, doar ca să aducă bani în familie. Şi-a lăsat copilul în grija mamei, căreia Olga spune că îi trimitea bani ca să construiască ceea ce credea ea că va fi casa lor. Casă, din care, acum tânăra e alungată. Culmea, chiar de mama ei!

"Aveam un copil şi am născut a doua oară, prematur. Celălalt copil avea 4-5 luni când am plecat. Mama e foarte duşmană pe viaţa mea. Cel mare a rămas acasă. Eu am plecat afară, unde m-am prostituat. Am plecat în Spania. Am preferat să plec pentru că nu mă înţelegeam cu mama. Ea mi-a făcut foarte mult rău. Eu m-am căsătorit din obligaţie. Copilul meu e acasă, celălalt este în creşă la Giurgiu. Nu este adoptat, este în sistem. Pe celălalt nu a vrut mama să îl dea. (...) Dânsa mânca banii cu bărbatul ei, care nu este tatăl meu. După ce îi trimiteam bani spunea că nu îi ajung. Ea mă ameninţa tot timpul că dă şi copilul ăsta la stat. Ea mă terorizează. M-am lăsat de chestia asta, mi-am luat copilul cu mine, am plecat cu cineva în România. Nu a fost să fie. Am auzit că mamei i-a tăiat lumina, era băgată de mine. Ea tot timpul m-a dat afară din casă. Eu locuiesc acum la ea. Mama vrea să mă dea afară acum", a spus Olga Stamate la Acces Direct

Zi de zi, Olga duce o luptă nu doar cu mama ei, ci şi cu iubitul acesteia. Un bărbat care ar fi vrut să o omoare în bătăie, chiar sub ochii mamei, acuză Olga.

"Acum un an m-am despărţit de concubinul meu, m-am întors acasă la mama. A început cu injurii, să mă dispere, să mă terorizeze, să plec. Mi-a zis: dacă nu vrei să pleci, te dau eu afară. Atunci concubinul ei a intervenit", a mai povestit Olga Stamate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro