Reacţia Poliţiei, în cazul scandalului dintre What's Up şi Alice. Ce s-a întâmplat în apartamentul din centrul Capitalei

Reacţia Poliţiei, în cazul scandalului dintre What's Up şi Alice. Ce s-a întâmplat în apartamentul din centrul Capitalei © arhivă

După ce Spynews.ro a anunţat în exclusivitate că What's Up a ajuns pe mâinile oamenilor legii, în urma unui scandal monstru, a venit şi reacţia oficială! Ce spun reprezentanţii Poliţiei! Cine a sunat la 112 şi ce s-a întâmplat, de fapt, în apartamentul lui Alice Badea!

Potrivit comunicatului oficial transmis de oamenii legii, scandalul dintre What's Up şi iubita sa, Alice Badea, a izbucnit luni seară, la domiciliul acesteia. În urma apelului la 112, făcut chiar de victimă, care, de altfel, se dovedeşte a fi Alice, poliţiştii au intervenit şi au dat nas în nas cu What's Up, descris în comunicat drept "un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant".

What's Up a fost imobilizat de poliţişti şi dus la Secţia 17, de unde, a plecat apoi spre Parchet, după aproximativ trei ore. 

"La data de 09 decembrie  a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la  Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Vă reamintim că Alice Badea a negat informaţia prezentată în exclusivitate de Spynews.ro spunând că nu ea este cea care a apelat numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, şi faptul că artistul a fost agresiv fizic. Din cele transmise de poliţişti, înţelegem că apelanta a cerut ajutorul pentru că "fostul prieten o agresează".

ştire în curs de actualizare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro