VIDEO PAPARAZZI / What`s Up, primele declarații după ce a fost încătușat: „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZII / What`s Up, primele declarații după ce a fost încătușat: „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?” © Spynews.ro

În această seară, lumea showbizului românesc a fost zguduită de o informație bombă, lansată în exclusivitate de spynews.ro. Artistul What`s Up a fost adus de urgență la secția de poliție, în cătușe, după ce a agresat-o pe iubita lui, Alice. 

What`s Up, primele declarații după ce a fost încătușat

În urmă cu scurt timp, What`s Up a fost dus de oamenii legii, în cătușe, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Întrebat de reporterii spynews.ro dacă a fost agresiv cu polițiștii, cu zâmbetul pe buze, artistul a oferit un răspuns „în zeflemea”: „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”. Mai mult, în momentul în care a mai fost întrebat dacă se află la primul conflict de acest gen cu iubita lui, What`s Up iarăși a oferit un răspuns de-a dreptul surprinzător. 

„Nu am făcut nimic!” a mai spus artistul, păstrându-și zâmbetul pe buze până la intrarea în Parchet. 

What`s Up a mai fost întrebat de ce se află lângă oamenii legii, dacă susține că nu a făcut nimic. Cu toate acestea, artistul nu a mai oferit niciun răspuns. Pe toată durata drumului de la mașina de poliție și până în incinta Tribunalului, What`s Up a ținut în mână o sticlă de apă plată. 

Iubita artistului nu vrea să depună plângere

Spynews.ro vă oferă detalii exclusive din scandalul momentului, cu What`s Up și iubita lui, Alice Badea. Deși în comunicatul oficial al poliției s-a scris faptul că Alice Badea, iubita lui What`s Up a fost cea care a sunat de urgență la 112. Cu toate acestea, ea a negat acest aspect și, mai mult, nu vrea să depună plângere împotriva lui What`s Up

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro