VIDEO PAPARAZZI / Cine și-a făcut apariția la secția de poliție unde a fost adus, încătușat, What`s Up

VIDEO PAPARAZZI / Cine și-a făcut apariția la secția de poliție unde a fost adus, încătușat, What`s Up © Spynews.ro

În urmă cu doar câteva momente, la secția de poliție unde a fost adus, încătușat, What`s Up și-a făcut apariția unul dintre bunii prieteni ai artistului, nimeni altul decât Boier Bibescu.

Boier Bibescu, alături de What`s Up

Înainte ca What`s Up să fie dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, la secția de poliție 17 din Capitală și-au făcut apariția părinții artistului, dar și bunul lui prieten, Boier Bibescu. Cel mai probabil, acesta a venit pentru a-i fi alături lui What`s Up și pentru a afla mai multe lucruri despre scandalul în care este implicat artistul. 

Paparazzii noștri de la spynews.ro au stat la secția de poliție pe toată durata audierilor și au surprins imagini exclusive și cu Boier Bibescu, în momentul în care acesta a ajuns la secția de poliție unde a fost adus What`s Up. 

What`s Up, trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul București

În urmă cu doar câteva minute, What`s Up a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, acolo unde ancheta va continua. Artistul a fost întrebat de paparazzii spynews.ro dacă se află la primul incident de acest gen cu iubita lui, dar a răspuns ferm și la obiect: „Nu am făcut nimic”. 

Iubita artistului nu vrea să depună plângere împotriva lui What`s Up și susține că nu este ea cea care a sunat la 112, pentru a chema oamenii legii. Cu toate acestea, spusele lui Alice Badea se contrazic total cu cele ale poliției din comunicatul oficial, unde este specificat faptul că ea a fost cea care a alertat oamenii legii cu privire la incident. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro