VIDEO EXCLUSIV. What's Up, dus la Parchet! Acuzaţii grave, la ceas de seară

+3 click pentru
galerie

VIDEO EXCLUSIV. What's Up, dus la Parchet! Acuzaţii grave, la ceas de seară © spynews.ro

După aproximativ trei ore petrecute la secţia de Poliţie, What's Up a urcat în maşina oamenilor legii şi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Artistului i se aduc acuzaţii grave!

Spynews.ro vă prezintă în continuare informaţii exclusive din scandalul momentului! Potrivit surselor noastre bine informate, What's Up o să se aleagă cu dosar pentru ultraj pentru că i-a ameninţat pe poliţişti! 

Alice Badea, cea care de altfel a chemat poliţia la apartamentul său din centrul Capitalei, a refuzat să depună plângere împotriva iubitului său.

Nu puteam observa, de asemenea, că What's Up avea la nivelul feţei mai multe zgârieturi, în special pe frunte. 

"Sunt foarte bine, voi sunteţi bine?", ne-a declarat What's Up la ieşirea din secţia de poliţie.

În jurul orei 22:40, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au ajuns şi părinţii artistului.

Ce spune What's Up despre acuzaţiile aduse

Întrebat de reporterii Spynews.ro dacă a fost agresiv cu polițiștii, artistul a răspuns: „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”. De asemenea, întrebat dacă se află la primul conflict de acest gen cu iubita lui, What's Up a precizat „Nu am făcut nimic!”.

Artistul şi-a păstrat zâmbetul pe buze încă de la ieşirea din secţia de poliţie şi până la intrarea în Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Reacţie Poliţiei, în cazul scandalului dintre What's Up şi Alice

"La data de 09 decembrie  a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la  Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", au transmis reprezentanţii Poliţiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro