Reacţia preotului din Năvodari filmat când butona telefonul în timpul spovedaniei. Cum se apără Andrei Salomia

Reacţia preotului din Năvodari filmat când butona telefonul în timpul spovedaniei. Cum se apără Andrei Salomia © arhivă

Scene de-a dreptul revoltătoare au fost surprinse zilele trecute la o biserică din Năvodari. Preotul Andrei Salomia a fost filmat în timp ce butona telefonul, cât un credincios îşi mărturisea păcatele. Se conecta cu Dumnezeu prin telefon? Nici vorbă! Avem prima reacţie a preotului!

Andrei Salomia, parohul Bisericii "Bunavestire" din Năvodari s-a făcut cunoscut în toată ţara după ce a fost filmat în timp ce spovedea un enoriaş şi, în acelaşi timp, butona relaxat telefonul mobil. Contactat de jurnaliştii de la ziarul Replica, Andrei Salomia a declarat că, de obicei, nu stă pe telefonul mobil în timpul spovedaniei. Însă, poate atunci era vorba ceva urgent... 

Mai mult, preotul i-a certat puţin pe cei care au îndrăznit să-i ceară un punct de vedere pe motiv că sunt alte lucruri mai importante de care ar trebui să se ocupe.

"Nu stau pe telefon in timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară", le-a spus Andrei Salomia jurnaliştilor.

Reacţia Arhiepiscopiei

Vineri, Andrei Salomia a fost aşteptat la Arhiepiscopia Tomisului pentru a discuta despre acest incident.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepisopiei, Eugen Tănăsescu a declarat că  "părintele a început rugăciunile premergătoare tainei spovedaniei, moment în care telefonul a început să vibreze cu insistenţă, o dată, de două ori, de trei ori şi atunci părintele în mod respectuos s-a oprit. A cerut credinciosului să oprească rugăciunea în desfăşurare, să vadă ce se întâmplă, ştiind că are un caz urgent pe teren de împărtăşit un bătrân". 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro