Reacţia sfâşietoare a soţiei tânărului înjunghiat mortal în Sebeş, la câteva zile de la nuntă. "Te rog să mă iei la tine"

+6 click pentru
galerie

Adrian Ilie Bercuciu şi soţia sa s-au căsătorit pe 6 mai © Facebook

Crima şocantă care a avut loc, miercuri, în Sebeş, a îngrozit, din nou, o ţară întreagă. Un tânăr de 32 de ani a fost înjunghiat, în plină stradă, cu un obiect ascuţit direct în inimă. Chiar dacă medicii au intervenit, din păcate, tânărul nu a mai putut să fie salvat.

A lăsat în urmă o soţie îndurerată, care şi-a pierdut soţul la doar câteva zile de la nuntă. Adrian Ilie Bercuciu şi soţia sa s-au căsătorit pe 6 mai, dar toată fericirea le-a fost distrusă de bărbatul de 37 de ani care l-a înjunghiat pe Adrian Ilie Bercuciu, în Sebeş.

"Cu plecarea ta, am pierdut tot. Te rog să mă iei la tine, soțul meu drag", este mesajul plin de durere transmis de soţia tânărului", a transmis soţia tânărului ucis. De asemena, mesajele de condoleanţe au curs în mediul online, acolo unde oamenii plâng de durere în urma tragediei care a avut loc.

"Un suflet curat, un munte de optimism, o speranță…care s-a stins când abia a ÎNCEPUT să se bucure de viața în doi! Aș vrea ca tot ce se întâmplă acum să fie un vis urât… Anaaaa, Dumnezeu să te întărească și să-ți dea putere!”, „Sincere condoleanțe, Ana! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, „Dumnezeu să-ți dea putere să treci peste această durere și pierdere…Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!”, sunt mesajele transmise de cunoscuţi pe Facebook.

Cabana criminalului din Sebeş a fost incendiată

În urma crimei care a avut loc, miercuri, în Sebeş, cabana bărbatului care l-a ucis pe Bercuciu Adrian Ilie, Stancu Valer, a fost incendiată. Se pare că totul a fost o răzbunare, focul fiind pus intenţionat, iar pagubele ajung la 30.000 de lei.

”În această dimineaţă, la ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S.V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Sebeş, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca şi cauza probabilă de incendiu, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se afirmă într-un comunicat al ISU Alba.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro