Mesajul asistenţilor maternali din Baia de Aramă pentru familia Săcărin, în urma declaraţiei Sorinei. "Sunteţi nişte nimicuri"

Mesajul asistenţilor maternali din Baia de Aramă pentru familia Săcărin, în urma declaraţiei Sorinei. "Sunteţi nişte nimicuri" © Facebook

După ce Sorina a transmis un mesaj familiei de asistenţi maternali din Baia de Aramă în care crescut până la vârsta de 8 ani, aceştia au avut o reacţie prin fiica lor, Adelina, şi au ţinut să transmită un mesaj.

În urma vizionării filmuleţului postat pe Facebook de jurnalista Ioana Dogioiu, Adelina, fata celor doi asistenţi maternali care au crescut-o pe Sorina până la vârsta de 8 ani, a transmis un mesaj dur în mediul online.

Adelina a ţinut să aibă un mesaj pentru familia Săcărin şi spune că nu crede în cuvintele Sorinei. Mai mult decât atât, Adelina adaugă faptul că Sorina ar fi fost obligată de cei doi să facă această filmare şi că, de fapt, în înregistrare ar fi făcut un anumit gest prin care asistenţii maternali şi-au dat seama că ea vrea să se întoarcă în România.

De asemenea, Adelina susţine că ceea ce a făcut Sorina a fost doar să spună o poezie învăţată de părinţii adoptivi, fiind chiar şantajată, pentru a duce lumea din România în eroare cu traiul bun pe care îl duce în America, asta deşi în filmuleţ fata spune că îi este bine în noua familie, este iubită şi fericită.

"Am stat și am văzut de mai multe ori filmulețul și am observat cine a invățat-o pe Sorina poezia: pițigaiata doamna Săcărin (îi imită tonul vocii, de aia ne-am prins😅). Am văzut că la început Sorina din instinct era să spună realitatea, să zică ,,mami'' în loc de Mariana! Am mai dedus că este șantajată, că dacă spune tâmpenia aia de poezie și dacă noi renunțăm să mai facem public ce proastă educație primesc copiii de la familia Săcărin, ea o să poată să vorbească cu noi și o să vină acasă, și să spună că vă iubește, dar tot Ramona și Gabriel vă numește! Simte ea ceva, că numele de mami și tati nu vi se potrivesc, sunteți niste nimicuri pentru aceste alinturi pe care nu le meritaţi", a scris Adelina pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro