Reacția Gabrielei Firea, după aflarea rezultatelor parțiale la alegerile prezidențiale: „Tradiția poate fi și stricată”

Reacția Gabrielei Firea, după aflarea rezultatelor parțiale la alegerile prezidențiale: „Tradiția poate fi și stricată” © arhivă

Gabriela Firea a reacționat după aflarea rezultatelor parțiale la alegerile prezidențiale! Primarul Capitalei susține că va felicita câștigătorul, dar abia după rezultatele oficiale. În cadrul aceleași intervenții, Gabriela Firea și-a spus cea mai mare nemulțumire vizavi la ce s-a întâmplat în ultima perioadă. 

Gabriela Firea a declarat că împotriva PSD a fost făcută o campanie de denigrare în timpul campaniei electorale, partidul „a venit să prezinte faptele bune de la Guvernare, iar din nefericire din partea cealaltă au venit lucruri neplăcute”.

Deși Viorica Dăncilă a pierdut în cursa pentru Cotroceni în fața lui Klaus Iohannis, președintele în exercițiu care se bucură de al doilea mandat, Gabriela Firea a ținut să spună că atât ea, cât și partidul pe care îl reprezintă îi respectă și pe alegătorii PNL. 

După finalizarea numărătorilor și transmiterea rezultatului final, cel oficial, Gabriela Firea va felicita câștigătorul. Până atunci, nimic altceva.

„Îi respectăm și pe cei care nu au votat cu PSD. Probabil și noi am avut anumite greșeli, anumite ezitări, tocmai de aceea acest scor... Felicităm câștigătorul, dar după rezultatele oficiale. Deși cu un scor mare se merge în continuare pe această idee fără PSD”, a spus primarul Capitalei.

Gabriela Firea s-a arătat nemulțumită de lupta „împotriva PSD”, amintind de Revoluție, când oamenii au murit pentru existența pluralismului politic. 

„Tradiția poate fi și stricată. Noi, cei mai tineri, am regretat anumite momente politice care nu ne-au făcut cinste. În loc să vedem din ce cauza am obținut acel scor, am venit să ne luptăm între noi. Am da mare satisfacție adversarilor noștri, nu îi numesc dușmani. Deși cu un scor mare, se merge pe această idee o Românie fără PSD, deși oamenii au murit la Revoluție pentru multipartidism, libertate de exprimare. Eu nu cred că trebuie să existe acest mesaj de izolare a PSD”, a spus Gabriela Firea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro