Rechizitoriu. Gheorghe Dincă a amenajat "camera groazei" cu cinci luni înainte de izbucnirea scandalului

Rechizitoriu. Gheorghe Dincă a amenajat "camera groazei" cu cinci luni înainte de izbucnirea scandalului © arhivă

Rechizitoriu Gheorghe Dincă. După jumătate de an de cercetări, procurorii au ajuns la concluzia că inculpatul îşi amenajase locuinţa şi dormitorul ca o capcană pentru fetele care aveau să-i devină victime. 

Gheorghe Dincă pregătise camera groazei cu cinci luni înainte de izbucnirea scandalului Caracal, respectiv în februarie 2019. Potrivit informaţiilor din rechizitoriu, Gheorghe Dincă îşi transformase locuinţa într-o "închisoare" cu ferestre "betonate", transmite Antena3.

Curtea lui Gheorghe Dincă era, practic, un loc de depozitare de-a valma a unei cantități impresionante de deșeuri. Propria locuinţă, "o adevărată închisoare asupra căreia deținea controlul absolut și din care nimeni nu ar fi putut scăpa fără voia sa", susțin procurorii în rechizitoriul criminalului din Caracal.

Toate geamurile locuinței au fost astupate cu cărămizi tip BCA şi bucăţi de OSB și Polistiren expandat, iar spațiile rămase au fost astupate cu spumă poliuretanică.

Cum a amenajat camera în care se crede că au fost ţinute Luiza şi Alexandra

În "dormitorul" aflat la parterul imobilului, Gheorghe Dincă a adus un pat cu un cadru din fier beton, pe care apoi l-a sudat în perete, "astfel încât să nu poată fi mișcat/dislocat și care să îi permită întreținerea raportului sexual cu victima prin utilizarea unei perne așezate sub posteriorul acesteia. La jumătatea acestui pat, pe sub cadrul metalic, a montat o bucată de fier beton (Φ8) și a executat la capetele acestei bucăți două bucle, concepute pentru a servi drept suport de prindere a unui lanț metalic de circa 130 cm lungime, folosit la imobilizarea victimei".

Camera era prevăzută cu o ușă de acces, din lemn, înspre curte, cu 9 ochiuri de geam opace. Dintre acestea unul singur, situat pe centru, din sticlă transparentă. Pe peretele opus acestei uși anchetatorii au mai găsit o ușă confecționată din OSB care dădea spre o altă încăpere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro