A doua zi de reconstituiri! Ce trebuie să le arate astăzi Gheorghe Dincă anchetatorilor

A doua zi de reconstituiri! Ce trebuie să le arate astăzi Gheorghe Dincă anchetatorilor © Arhiva

Astăzi este o nouă zi de reconstituiri, acasă la Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal va fi adus, din nou, sub escortă la propria locuință.

Dacă ieri anchetatorii s-au concentrat asupra Alexandra Măceșanu, iar Gheorghe Dincă a trebuit să le arate pas cu pas cum a răpit-o și omorât-o, astăzi cercetările se concentrează asupra Luizei Melencu, fata dispărută de acasă în luna aprilie.

Ieri, Gheorghe Dincă a fost primit cu huiduieli și injurii de către vecini, iar poliția a adus importante forțe de ordine pentru a-l apăra de furia mulțimilor. 

Părinții Alexandrei, revoltați după reconstituire

Ieri, familia Melencu a fost prezentă la casa groazei atunci când procurorii DIICOT şi Gheorghe Dincă au reluat traseul privind răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu, după cum inculpatul a susţinut. Pe de altă parte, familia Alexandrei Măceşanu este revoltată de reconstituirea făcută de procurorii DIICOT. Alexandru Cumpănaşu a transmis că "experimentul" din curtea lui Gheorghe Dincă privind butoiul şi presupusa ardere a trupului Alexandrei este o bătaie de joc, mai ales că, familia a cerut efectuarea în aceleaşi condiţii deschise de Dincă, cu aceleaşi materiale pe care acesta a susţinut că le-a folosit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro