Regulile pe care Denisa Răducu le respecta zi de zi, în propria locuinţă! Dezvăluiri tulburătoare din trecutul regretatei artiste

+3 click pentru
galerie

Regulile pe care Denisa Răducu le respecta zi de zi, în propria locuinţă! Dezvăluiri tulburătoare din trecutul regretatei artiste © arhivă

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea Denisei Răducu! Tragicul eveniment a lăsat în inimile apropiaţilor un gol imens, iar amintirile cu artista rămân la fel de valoroase. Nu este un secret că Denisa Răducu ţinea cont de câteva reguli în fiecare zi, însă s-a vorbit puţin despre ce presupuneau acestea. Avem toate detaliile!

În urmă cu ceva timp, Adelina, sora Denisei Răducu, a povestit despre regulile de care ţinea cont artista, în propria locuinţă. O fire credincioasă, regretata Denisa Răducu avea casa plină de iconiţe, dar şi de bomboane! Pentru ea, aşa arăta speranţa. 

Denisa Răducu voia ca locuinţa să fie curată în permanenţă şi ca să nu miroasă a mâncare, prefera să nu gătească! 

"Sora mea a fost foarte credincioasă şi o să vedeţi iconiţe şi bombonele, care îi plăceau la nebunie. Astea erau lucrurile care îi dădeau ei speranţă. La început erau medicamente peste tot, dar nu am vrut să lăsăm casa aşa. Obosise şi ea când vedea peste tot medicamente. Am lăsat casa exact cum a avut-o ea, nu am schimbat nimic. Bucătăria e aşa cum a lăsat-o ea. Nu voia să gătească în casă, ca să nu miroasă a mâncare. Voia să fie mereu curat. Ea mânca orice, nu era foarte pretenţioasă. Ştiu că ne-a cerut odată varză, fasole", povestea sora Denisei.

De ce a murit îndrăgita cântăreață

Denisa Răducu s-a stins din viaţă în iulie 2017, la câteva luni de când a primit diagnosticul cumplit: carcinom hepatocelular, cel mai agresiv tip de cancer. Artista a murit în propria locuinţă, înconjurată de familie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro