Repatrierea trupului lui Cornel Galeș, blocată! Șoferul mașinii în care a murit, de negăsit

Repatrierea trupului lui Cornel Galeș, blocată! Șoferul mașinii în care a murit, de negăsit © Arhiva

Apar informații noi cu privire la cazul morții lui Cornel Galeș. Din imaginile suprinse pe camerele de supraveghere reiese faptul că șoferul nu era Galeș, ci prietenul acestuia, care este de fapt și proprietarul mașinii.

Acesta a dispărut însă imediat după accidentul cumplit de maşină, petrecut în zona Torrent, Valencia, Spania, și deși a fost contactat în repetate rânduri de Viviana, dar și de către cel mai bun prieten al acestuia, nu a răspuns la telefon. Deși Viviana a plecat în Spania imediat după accident, ea întâmpină multe probleme în privinţa repatrierii trupului fostului său iubit.

Şoferul nu răspunde la telefon

Viviana s-a mutat înapoi în România în urmă cu ceva timp, iar atunci a renunțat și la cheia de la casa unde a locuit alături de Cornel Galeș, astfel că acum nu poate intra în locuință pentru a lua actele bărbatului, iar Sorin, prietenul acestuia și proprietarul imobilului este de negăsit. Bărbatul a dispărut imediat după producerea accidentului, iar acum nu poate fi contactat. 

"Pe toți ne afectează când auzim de moartea unui om. Nu am luat legătura cu nimeni, de morți numai de bine. Acum am aflat că s-a despărțit de cea cu care a locuit. Pe mine m-a afectat când am văzut că a ieșit destul de repede după moartea Ilenei Ciuculete, când s-a afișat cu altă femeie. Dragostea dintre ei a fost mare, îi vedeam mereu împreună, nu credeam că se va afișa atât de repede cu cineva, trebuia să fie mai discret.", a declarat Elena Merişoreanu, la România TV. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro