GALERIE FOTO / Imagini rare de la nunta lui Cornel Galeș, cu Ileana Ciuculete. Cum au arătat cei doi, în ziua cea mare

+8 click pentru
galerie

FOTO / Imagini rare de la nunta lui Cornel Galeș, cu Ileana Ciuculete. Cum au arătat cei doi, în ziua cea mare © arhivă

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au trăit o poveste de viață cum numai în filme îți este dat să vezi. S-au iubit cu mare patos și au trăit unul pentru altul, până în ziua în care artista a plecat din lumea noastră. 

Anul 1992 a fost anul în care Cornel Galeș și Ileana Ciuculete și-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi au ajuns în fața altarului și au avut parte de o nuntă ca în povești. Imaginile de la marele eveniment din viața celor doi nu sunt multe, însă suficient de relevante încât oamenii să vadă că s-au iubit foarte mult și și-au dorit enorm să întemeieze o familie. 

Imaginile de la nunta Ilenei Ciuculete cu Cornel Galeș sunt de-a dreptul impresionante, unde mai pui că evenimentul a avut loc, așa cum v-am spus, în anul 1992. Cu toate acestea, petrecerea celor doi a fost una extrem de modernă, cu muzică bună și meniuri alese, despre casre toată lumea a vorbit mai apoi. 

În ziua nunții, Ileana Ciuculete a fost o mireasă nonconformistă și în loc de rochie albă, a purtat o rochie de culoare roz deschis și nu a avut voal, ci un accesoriu floral. 

Cum s-au cunoscut Cornel Gales și Ileana Ciuculete

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete l-a cunoscut pe viitorul ei soţ după ce trecuse printr-un divorţ şi s-a îndrăgostit nebuneşte de el.

Cornel Galeș a murit

După ce în anul 2017 a rămas văduv, Cornel Galeș a trecut printr-o perioadă extrem de grea. S-a luptat cu dorul de Ileaan Ciuculete, dar și cu numeroasele procese în care a fost implicat acesta, cu fiii regretatei cântărețe. Duminică s-a aflat că Cornel Galeș a murit într-un cumplit accident auto petrecut în Spania, iar informația a fost confirmată la scurt timp de către blonda Vivi și nașa lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro