Cornel Galeș și-a presimțit moartea? Repeta mereu "Ileana, ia-mă la tine" și intrase într-o depresie

Cornel Galeș și-a presimțit moartea? Repeta mereu "Ileana, ia-mă la tine" și intrase într-o depresie © Arhiva

Cornel Galeș s-a stins fulgerător, într-un accident de circulație petrecut în localitatea Torrent, lângă Valencia. Avea doar 60 de ani și de câteva luni bune decisese să renunțe la viața din România și să înceapă un capitol nou în Spania.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete se ducea cu un prieten să ia masa, la un restaurant cu specific românesc unde mergeau mereu pentru că le plăceau atmosfera și mâncarea de acolo. Din păcate, destinul a avut alte planuri și pe drum o mașină a intrat în automobilul la volanul căreia se afla Cornel Galeș. Bărbatul nu a purtat centură de siguranță, astfel că impactul i-a fost fatal.

Aproape că găsise cheia fericirii atunci când a decis să vândă tot în România și să se mute în Spania. Plecase alături de femeia care îl făcea să zâmbească, își făcuse prieteni și participa mereu la petreceri, dacă stăm să judecăm după fotografiile postate pe Facebook. Cu toate acestea, Cornel Galeș se adâncise într-o depresie.

A simțit că va muri?

Scandalurile cu fiii Ilenei Ciuculete l-au făcut să renunțe la tot și a crezut că își găsise echilibrul în Spania, lângă Viviana, iubita lui. Însă lucrurile nu erau tocmai bune în viața lui. Se pare că Galeș se despărțise de Viviana, iar femeia a decis să se întoarcă în țară. Acest lucru ar explica și melodiile melancolice pe care Cornel Galeș le posta pe Facebook, semn că era trist și nu reușea să își găsească fericirea după moartea Ilenei Ciuculete. Potrivit click.ro, prietenii spun că acesta spunea adesea "Ileana, ia-mă la tine" și pare că și-a prevestit moartea tragică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro