Zi decisivă în cazul Caracal! Lovitură după lovitură, înainte de alegerile prezidenţiale

Zi decisivă în cazul Caracal! Lovitură după lovitură, înainte de alegeri © arhivă

În timp ce rudele Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu speră că se vor trezi din acest coşmar, iar copilelele vor fi din nou în sânul familiei, autorităţile aşteaptă cu interes rezultatele de peste Ocean! Vineri, 8 noiembrie, chiar înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale, se vor lămuri mai multe aspecte.

Concluzia Biroului Federal de Investigaţii este aşteptată cu mare interes! Când au predat probele, anchetatorii români au fost înştiinţaţi de specialiştii americani că rezultatul în privinţa osemintelor trimise la analiză va ajunge în maximum 45 de zile. Iată că, vineri, 8 noiembrie, acest termen expiră. 

Astfel, ziua de vineri este zi decisivă în cazul Caracal! Rezultatul analizei osemintelor din lizieră este aşteptat înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. În acest fel, se va stabili dacă oasele îi aparţin sau nu Luizei Melencu. 

Tonel Pop, declaraţii şocante privind analiza FBI

Privind acest subiect, Tonel Pop a făcut mai multe declaraţii cutremurătoare de-a lungul ultimelor săptămâni. Deşi sunt aşteptate rezultatele de FBI pe baza probelor trimise de anchetatorii români, avocatul familiei Luizei este convins că din aceste oseminte nu se poate extrage ADN. 

Tonel Pop a susţinut că oasele trimise la FBI sunt bucăţi decupate de INML din oseminte care nu ar fi fost calcinate. Restul, din care s-ar fi putut extrage ADN-ul, ar fi fost distruse! 

"Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva", a spus Tonel Pop la România TV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro