Tonel Pop, dezvăluire şoc în cazul rezultatelor de la FBI! "Deja a fost distrus"

Tonel Pop, dezvăluire şoc în cazul rezultatelor de la FBI! "Deja a fost distrus" © Hepta

Cazul Caracal. În timp ce toată România aşteaptă rezultatele de la FBI, din ancheta procurorilor de la noi nu se mai aud noi veşti. Tonel Pop a oferit detalii cutremurătoare privind probele ce au fost trimise peste Ocean.

În funcţie de raportul specialiştilor FBI privind osemintele găsite în lizieră, procurorii români vor continua expertizarea lui Gheorghe Dincă, "monstrul din Caracal" care, la audieri, a mărturisit că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. 

În curând, se va afla dacă osemintele găsite în lizieră aparţin sau nu Luizei Melencu. Însă, potrivit unor surse judiciare citate de România TV, oasele sunt foarte deterioriate, motiv pentru care nu se poate stabili ADN-ul mitocondrial. 

Tonel Pop a declarat în acest context că, într-adevăr, la FBI au ajuns probe care nu pot demonstra ADN. Mai mult, din osemintele găsite în lizieră nu se poate determina nici dacă sunt de provenienţă uman, potrivit celor spuse de avocatul familiei Melencu

Avocatul familiei Melencu continuă seria dezvăluirilor halucinante! Tonel Pop susţine că oasele nu erau arse complet şi nici calcinate, însă au fost decupate şi fragmentele din care ar fi putut fi extras ADN, distruse de Institutul Naţional de Medicină Legală. 

"La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici măcar nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală! Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva", a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la România TV.


facebook whatsapp twitter pinterest