Ce se întâmplă cu clădirea din Giurgiu în care a avut loc „ritualul satanic”! Anunţul şocant al autorităţilor

Ce se întâmplă cu clădirea din Giurgiu în care a avut loc „ritualul satanic”! Anunţul şocant al autorităţilor © captură video

Întreaga ţară a fost şocată când au apărut primele imagini din locul în care o copilă de 16 ani ar fi fost supusă unui ritual satanic. În clădirea dezafectată, semnele lăsate în urmă amintesc de filmele horror. După ce a auzit de cele întâmplate, primarul din Giurgiu a făcut un anunţ. 

Adolescentă violată în timpul unui ritual satanic, la Giurgiu

În vara acestui an, un tânăr de 25 de ani a mers cu o adolescentă mai mică cu 9 ani într-o clădire părăsită. Acolo, fata a fost dragată şi violată, în timpul unui ritual satanic. Scena a fost filmată de prietenii agresorului, aflaţi de asemenea în clădire. 

Copila a povestit că, a doua zi când s-a trezit, era singură şi complet dezbrăcată. Avea dureri şi, în palma dreaptă, înfipte cioburi. 

Nicolae Barbu, primarul municipiului Giurgiu, a reacţionat în privinţa subiectului clădirii, la câteva zile de când subiectul a luat amploare în toată ţara. Bărbatul este sigur că, dacă ar fi făcut un gard acolo, cei care doreau să facă astfel de fapte odioase l-ar fi putut sări ori ar fi găsit alt loc.

"Am auzit de faptul că în acea clădire nefinalizată a avut loc acel viol cu ritual satanic, mulţi m-au întrebat dacă nu era mai bine dacă acel loc era îngrădit. Sigur că puteam face un gard, dar credeţi că cei care voiau să facă astfel de lucruri nu puteau sări un gard sau nu găseau alt loc dacă acela era închis, acolo le-a fost la îndemână", a declarat Nicolae Barbu, primarul municipiului Giurgiu, potrivit Agerpres.

În continuare, spune primarul, fosta clădire a Casei Tineretului din municipiu va fi reabilitată şi în incintă se va deschide un centru. 


facebook whatsapp twitter pinterest