Un român şi-a pus capăt zilelor în Italia. Bărbatul intrase în depresie, printre străini

Un român şi-a pus capăt zilelor în Italia. Bărbatul intrase în depresie, printre străini © Foto simbol arhivă

Un român plecat la muncă în Italia a fost găsit fără suflare. Bărbatul suferea de o profundă depresie şi a hotărât să-şi pună capăt zilelor, lăsând în urmă durere şi întrebări care nu-şi vor găsi vreodată răspunsul. 

Românul în vârstă de 44 de ani a fost găsit spânzurat la San Francesco al Campo, în apropiere de un cimitir, de un trecător, joi, 22 august. Localnicul a alertat imediat autorităţile, iar la faţa locului au intervenit asistenţii medicali de la 118, pompierii şi carabinierii.

În urma primelor cercetări, autorităţile italiene au emis ipoteza sinuciderii. Bărbatul a ales să-şi pună capăt zilelor de un copac din păduricea de pe via Bruna.

Potrivit Obiettivo News, românul suferea de mai mult timp de depresie profundă. 

O româncă a murit, după ce s-ar fi aruncat de pe un pod

O altă tragedie românească a avut loc în Italia, tot în luna august. O femeie, mamă a doi copii, s-ar fi aruncat de pe un pod, în Timbru. Românca a fost găsită moartă, după ce un trecător a văzut-o sărind de pe pod. 

Zeci de carabinieri, pompieri și scafandri au intervenit la fața locului. După șapte de ore de eforturi și de căutări, a fost găsit trupul neînsuflețit, în apele râului, conform lanazione.it. Totuşi, momentan, nu s-a confirmat informația conform căreia românca s-a sinucis.

Român mort în Italia, după o ceartă cu familia

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 26 de ani, român, stabilit cu familia în Italia.  O simplă ceartă s-a se trasforme într-o adevărată dramă. Furios, românul a lovit cu pumnul într-un geam, secţionându-şi arterele, ceea ce i-a provocat o sângerare rapidă, care s-a dovedit a fi fatală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro