Român ucis pentru o sticlă de votcă! Criminalul a fost închis pe viaţă

Român ucis pentru o sticlă de votcă! Criminalul a fost închis pe viaţă © BBC

Jason Carr, bărbatul care a ucis un român pentru o sticlă de votcă, a fost închis pe viaţă.

Tragica întâmplare a avut loc în luna mai a anului 2018, atunci când un român a fost atacat de un irlandez în vârstă de 21 de ani în apropiere de  Downpatrick Road. În urma luptei dintre cei doi, Ştefan Zaiţ, românul în vârsta de 45 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, însă a murit la două zile de la internare. 

Românul locuia de mai bine de şase ani în Irlanda de Nord, ocupându-se cu navele de pescuit din portul Ardglass. Cu toate că familia era în ţară, membrii acestia au suferi enorm în momentul în care au aflat tragica veste.

Motivul care a stat la baza agresiunii dintre cei doi a fost constituit de o sticlă de votcă. Irlandezul, Jason Carr l-a atacat pe român, acuzându-l că i-ar fi furat băutura. Bărbatul a recunoscut fapta şi a pledat vinovat pentru moartea provocată românului.Tatăl irlandezului este acuzat că l-ar fi ameninţat pe Zaiţ să nu meargă să depună plângere după întâmplarea care a avut loc. 

În urma tragediei, înainte să poată solicita eliberarea condiţionată pentru prima dată, magistraţii trebuie să decidă perioada minimă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro