O româncă din America sare în apărarea familiei Săcărin, în cazul Sorinei. "Unde sunt oamenii cu bun simţ şi educaţi?

O româncă din America sare în apărarea familiei Săcărin, în cazul Sorinei. "Unde sunt oamenii cu bun simţ şi educaţi? © Foto: Facebook

O româncă ce locuieşte în America a sărit în apărarea familiei Săcărin, după ce cei doi soţi au decis să o adopte pe Sorina. Întreg cazul a produs isterie printre români, după ce micuţa a fost luată cu forţa de la familia de asistenţi maternali în care a crescut şi a fost dusă peste Ocean.

Românca, pe nume Daniela, care locuieşte în State, spune că şi ea şi-a dorit la un moment dat să adopte un copil din România, dar soţul său nu a fost de acord. Acum, văzând cele întâmnplate aceasta spune că a luat cea mai bună decizie. În plus, femeia vrea să-i facă pe români să înţeleagă că familia Săcărin nu a avut decât intenţii bune, iar gestul ar trebui apreciat.

"Doamne, nu pot crede că asta este țara în care am crescut și am trăit .. unde sunt oamenii cu bun simț și educați pe care i-am lăsat? Ce v-a înrăit așa oare? Chiar acum câțiva ani mă gândeam să adopt o fetiță din România, deși am 2 copii, locuiesc în SUA. Bine că soțul nu a fost de acord că uite unde ajungeam 😡 Vă rog să mă iertați, dar chiar sunt șocată că poate exista atâta răutate și negativism, haideți mai bine să facem fapte bune pentru a avea rezultate bune, haideți să mergem la un orfelinat cu o bomboană pentru un copil necăjit sau la un cămin de bătrani să spunem o vorbă bună cuiva ce ar putea să fie bunicul nostru, haideți să adunăm mizeria din jurul blocurilor, să jumulim buruienile de la porțile bătranilor neputincioși ce nu se mai văd din bălării, bunicii și străbunicii nu ne-au crescut așa. Vă rog, decât să mă jigniți, să reflectați. Mulțumesc!", este mesajul transmis de Daniela Duţă.

 

O.P. 


facebook whatsapp twitter pinterest