Caz șocant în Italia! O româncă a fost sechestrată și bătută crunt: „Dacă faci ce îți spun, nu o să-ți fac rău”

Caz șocant în Italia! O româncă a fost sechestrată și bătută crunt: „Dacă faci ce îți spun, nu o să-ți fac rău” © arhivă

O româncă de 33 de ani a trecut prin cel mai negru coșmar al vieții sale. Femeia a fost răpită, sechestrată și bătută cu bestialitate de un bărbat de 35 de ani, cu care aceasta are 2 copii. Mai mult, bărbatul a și abuzat-o pe româncă!

Un caz șocant a avut loc în Italia, acolo unde o femeie de 33 de ani a trecut prin coșmarul vieții sale. Aceasta a fost răpită, sechestrată, abuzată și snopită în bătaie de către bărbatul cu care aceasta are 2 copii. Individul de cetățenie bulgară a fost trimis în juecată după ce femeia de 33 de ani l-a pus sub acuzații grave. 

Aceasta le-a mărturisit oamenilor legii că iubitul ei, cu care are și 2 copii, a abuzat-o, a sechestrat-o și a bătut-o și că a supus-o unor tratamente inumane, notează presa internațională. 

Cum a început totul

Presa din Italia informează că totul a început în luna septembrie a anului 2017, atunci când românca a fost răpită, pur și simplu de cetățeanul bulgar și dusă în Italia. Imediat după ce au ajuns în Italia, a început calvarul femeii. Aceasta a început să fie bătută și abuzată fizic și psihic, informează Il Messaggero. Totul a luat o turnură radicală în momentul în care bulgarul a început să o amenințe cu moartea pe româna de 33 de ani și chiar a legat-o de cârligul mașinii. 

„Dacă faci ceea ce-ți spun, nu-ți fac rău. Altfel, te omor. Dacă tot nu reușesc să te omor singur, o fac ieşind cu maşina de pe drum, așa murim împreună” îi spunea bulgarul. Mai mult, românca a fost abuzată sexual timp de 3 zile, însă din fericire, a reușit într-un final să scape și să revină în România. 

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, iar dacă va fi găsit vinovat, cetățeanul bulgar de 35 de ani riscă ani grei de închisoare. 


facebook whatsapp twitter pinterest