Durere fără margini pentru o româncă din Italia. Trupul neînsufleţit al bebeluşului ei a dispărut

Durere fără margini pentru o româncă din Italia. Trupul neînsufleţit al bebeluşului ei a dispărut © captură video „Chi l’ha visto?”

Melisa, o româncă plecată în Italia, a născut un copil fără viaţa. Femeia şi-ar fi dorit măcar să-şi plângă pruncul, dar corpul micuţului a dispărut.

În lacrimi, Melisa a povestit cum a putut, ce s-a întâmplat. Copilul s-a născut mort la un spital din Tivoli, pe 4 iunie, iar corpul său neînsufleţit a fost dus la Roma pentru autopsie, la ordinul procuraturii. Apoi, micuţul a fost readus la Tivoli pentru a fi încredinţat părinţilor. 

Românca a primit la scurt timp un apel de la un funcţionar de la morga din Tivoli, care i-a spus că poate începe pregătirile pentru înmormântare. Însă, când Melisa a fost să ia trupul neînsufleţit de la morgă, i s-a spus că a dispărut, între 8 şi 20 iunie. 

„Când am ajuns la spital, m-au pus pe patul din sala de nașteri pentru a mă pregăti de naștere. Practic, acolo mi-au pus sistemele de monitorizare (pentru pulsul copilului – n.r.), dar bătăile inimii copilului nu se mai auzeau deja. Când s-a născut copilul au încercat să-l resusciteze, dar nu au mai putut face nimic. Iar eu, fiecare pas pe care l-au făcut cu copilul în brațe, l-am văzut”, a mărturisit Melisa la „Chi l’ha visto?”, potrivit rotalianul.com.

„Cum faci să dormi noaptea știind că a fost un copil… gestul pe care l-au făcut… cum faci să dormi noaptea știind că pe de-o parte este mama care are nevoie să știe unde este copilul său și pe de altă parte să știi că trebuie îngropat măcar, sau să-i faci ceva. Pentru că, oricum, copilul, se știe deja… nimeni nu mi-l mai poate da înapoi. Măcar să pot să mă duc să-l plâng undeva, să-i pun o floare din când în când. Trebuie să aflu adevărul, ce s-a întâmplat și ce au făcut cu fiul meu”, a mai spus românca.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest