Mara a plecat în Italia pentru un trai mai bun, dar se întoarce acasă între patru scânduri. Românca, găsită moartă în condiţii suspecte

Mara a plecat în Italia pentru un trai mai bun, dar se întoarce acasă între patru scânduri. Românca, găsită moartă în condiţii suspecte © Facebook

Sfârşit teribil pentru o româncă plecată la muncă în străinătate. Mioara Paraschiv a murit în condiţii suspecte, departe de ţară. Mioara sau Mara, aşa cum o alintau cei dragi, era o femeie muncitoare şi bună.

Ea plecase în străinătate pentru a munci şi pentru a câştiga un ban cinstit pentru familia sa. Era săritoare şi ajuta prietenii cum putea mai bine. Astfel că vestea morţii sale a venit ca un şoc pentru toţi cei dragi. Nu i-a fost uşor, însă Mara a decis să-şi părăsească ţara, totul pentru un trai mai bun.

Era din Buzău, dar se mutase, iniţial, în Bucureşti, unde a lucrat ca infirmieră. Ulterior, şi-a dat seama că viaţa în străinătate va fi mai bună, cel puţin din punct de vedere financiar, astfel că a plecat în Italia. Acolo şi-a făcut un rost şi avea un loc bun de muncă. În plus, locuia cu iubitul ei, un bărbat de 55 de ani, tot român şi el. Ba chiar el avea să fie şi cel care a făcut descoperirea şocantă.

Femeia a fost găsită moartă, în casă. Mara a rămas singură în weekend, atunci când iubitul ei a plecat în altă localitate pentru a-şi vizita copiii. Când s-a întors, o zi mai târziu, acesta a făcut descoperirea şocantă. Mara zăcea într-o baltă de sânge în baie, rana fiind provocată, cel mai probabil, de căzătură. Medicii au sosit la faţa locului, însă nu au făcut decât să constate decesul. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru astabili cauzele suspecte ale morţii Marei, însă, principala variantă care se ia în calcul este o cauză naturală a morţii.

Vestea că Mara a murit a venit ca un şoc pentru prietenii ei români şi italieni

"Era o fată veselă, mereu dornică să îi ajute pe cei din jur. Duminică, m-am întors din vacanță și i-am trimis câteva mesaje, dar nu mi-a răspuns. M-am dus apoi la ea şi am văzut carabinierii. Din câte știu eu, Mioara nu avea probleme de sănătate", a spus prietetena acesteia, Renata, potrivit presei din Italia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro