Cutremurător! Valizele în care criminalul din Cipru ar fi pus trupurile celor două românce au fost găsite

Cutremurător! Valizele în care criminalul din Cipru ar fi pus trupurile celor două românce au fost găsite © arhivă

Autorităţile din Cipru au găsit două dintre cele trei valize în care criminalul ar fi pus cadavrului Liviei Florentina Bunea şi al fiicei sale. 

Echipele de căutare au localizat cele două valize pe fundul lacului unei vechi mine de cupru, aşa cum a şi mărturisit Nikos Metaxas, "primul criminal în serie din Cipru". Autorităţile continuă cercetările cu o cameră controlată de la distanţă în vederea localizării şi a celeilalte valize, conform Sky News.

Nikos Metaxas le-a ucis cu sânge rece, le-a tranşat şi le-a băgat trupurile ciopârţite în valize, pe care le-a aruncat într-un puţ inundat al unei mine de cupru. Acel loc este cunoscut în zonă ca "lacul roşu".

Criminalul a recurs la acest gest sperând că trupurile Liviei Florentina Bunea şi al fiicei ei, Elena Natalia, se vor descompune complet în apa cu concentraţie mare de cupru, potrivit AlphaNews Live.

Livia şi fiica ei au dispărut în urmă cu trei ani

Livia Florentina Bunea şi Elena Natalia au fost date dispărute pe 30 septembrie 2016 în Ayios Pavls, Cipru şi nimic nu s-a mai ştiut de ele, asta până la mărturia lui Nikos Metaxas, potrivit protothema.gr.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro