Autorităţile cipriote cer ajutorul poliţiştilor români în cazul româncelor ucise de primul criminal în serie

Autorităţile cipriote cer ajutorul poliţiştilor români în cazul româncelor ucise de primul criminal în serie © spynews.ro

După identificarea valizelor în care criminalul a mărturisit că a pus trupurile româncelor, ancheta s-a complicat. Autorităţile cipriote cer acum ajutorul celor din România. pentru a stabili dacă printre victimele din lac se află într-adevăr şi cele trei românce.

Autorităţile din Cipru şi poliţiştii români trebuie să colaboreze în cazul primului criminal în serie din această ţară, dat fiind faptul că este nevoie de probe ADN. Astfel, fie anchetatorii din Cipru vor trimite probe prelevate de la cele patru cadavre găsite până acum pe fundul lacului, fie poliţiştii români vor preleva probe şi le vor trimite celor din Cipru, potrivit Observator.

De asemenea, autorităţile din Cipru au anunţat că trupul scos din apă în ziua de Paşte aparţine unei femei. 

Nikos Metaxas a mărturisit că le-a ucis cu sânge rece pe Livia Florentina Bunea şi fiica sa, Elena Natalia, le-a tranşat şi le-a băgat trupurile ciopârţite în valize, pe care le-a aruncat într-un puţ inundat al unei mine de cupru. Acel loc este cunoscut în zonă ca "lacul roşu". Duminică, au fost identificate două dintre cele trei valize.

Asasinul din Cipru, devenit primul criminal în serie al țării, ar mai fi făcut încă alte două victime în familia unui român. Adrian își plânge disperarea, după ce, timp de un an, și-a căutat familia dispărută. Pe soția lui, de origine filipineză, anchetatorii au găsit-o moartă, aruncată într-un puț. Singura lui fiică este încă dată dispărută, însă criminalul le-ar fi mărturisit anchetatorilor că a ucis-o și pe ea.

Vă reamintim că cel supranumit primul criminal în serie din Cipru ar fi ucis nu mai puțin de 36 de femei. Le seducea pe rețelele de socializare, le întâlnea, apoi le sugruma.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest