România, în carantină. Primele imagini cu Armata Română pe străzi! / VIDEO

+4 click pentru
galerie

România, în carantină. Primele imagini cu Armata Română pe străzi! / VIDEO © captură video

Miercuri, 25 martie, Armata Română a ieșit în patrulare pe străzile din Capitală. În această zi au intrat în vigoare noile măsurile anunțate de Președintele României, Klaus Iohannis, în contextul luptei împotriva răspândirii noului coronavirus.

După ce miercuri, 25 martie, la ora 12:00, au intrat în vigoare noile măsuri, mai multe Humvee au apărut în zona Piața Unirii din Capitală. 

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că militarii Batalionului 265 Poliție Militară „Tudor Vladimirescu” au plecat în misiune.

„La datorie! România, fii puternică! Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi!
Militarii Batalionului 265 Poliție Militară "Tudor Vladimirescu" au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici!

Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere”, a transmis Ministerul Apărării Naționale pe Facebook.

Klaus Iohannis a anunțat intervenția Armatei

Marți, la finalul ședinței de urgență, șeful statului a anunțat că Armata va ieși pe străzi pentru a gestiona mai bine situațiile din teren. De asemenea, Klaus Iohannis a adăugat că persoanele aflate în carantină sau izolare vor fi supravegheate electronic, iar persoanele de peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din casă decât într-un interval bine stabilit de timp, pentru cumpărături. 

„Am convenit să folosim și Armata, pentru a gestiona mai bine situațiile create în teren. În acest fel, Armata va pune la dispoziție personal care va veni să suplimenteze forțele de ordine publică, Jandarmerie și Poliție”, a declarat Klaus Iohannis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro