Rugăciunea care a salvat-o pe Carmen Şerban de o boală gravă. Mari minuni ţi se vor întâmpla dacă o rosteşti cu credinţă

+3 click pentru
galerie

Rugăciunea care a salvat-o pe Carmen Şerban de o boală gravă. Mari minuni ţi se vor întâmpla dacă o rosteşti cu credinţă © Facebook

Carmen Şerban a trecut, de-a lungul timpului, prin multe probleme şi clipe grele, dar de fiecare dată a învins. Artista a recunoscut mereu că salvarea sa a fost credinţa.

Carmen Şerban este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Este iubită, respectată şi are fanii la picioare. Chiar şi aşa, ca orice om, Carmen Şerban a trecut prin mai multe situaţii delicate, iar una dintre cele mai mari probleme întâlnite a fost cea de ordin medical.

Carmen Şerban a aflat că are probleme grave de sănătate, iar cea care o putea salva era doar o minune. Aşa s-a şi întâmplat, pentru că Carmen Şerban s-a rugat cu mare credinţă, iar Divinitatea a ajutat-o. 

Carmen Şerban a recunoscut, de fiecare dată când a avut ocazia, că este foarte credincioasă şi că Dumnezeu nu a lăsat niciodată la greu.

În plus, am putea spunea chiar că îndrăgita artistă a devenit un model pentru fanii ei. Întrebată care este rugăciunea care a ajutat-o enorm în viaţă, Carmen Şerban a fost deschisă şi a împărtăşit cu oamenii care o iubesc rugăciunea care a salvat-o de o boală gravă.

În continuare vă prezentăm şi noi rugăciunea pe care Carmen Şerban a rostit-o în perioada în care avea probleme de sănătate şi care i-a oferit ajutor imediat.

''Iisus Hristos în mine,

Iisus Hristos împreujurul meu,

Iisus Hristos deasupra mea

Iisus Hristos dedesuptul meu

Iisus Hristos în faţa mea

Iisus Hristos în spatele meu

Iisus Hristos în dreapta mea

Iisus Hristos în stânga mea…

Dacă ai o afecţiune, vei continua:

Iisus Hristos în ochii mei (dacă ai probleme cu ochii sau orice parte a organismului, după caz)

Slavă Ţie Dumnezeul nostru, slavă Ţie

Slavă Ţie Dumnezeul nostru, slavă Ţie

Slavă Ţie Dumnezeul nostru, slavă Ţie. Cinste Maicii Domnului şi tuturor Sfinţilor. Amin'', în timp ce faci de trei ori Sfânta Cruce.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro