Rugăciunea pentru căsătorie a lui Arsenie Boca. Rosește-o pentru o lungă căsnicie

Rugăciunea pentru căsătorie a lui Arsenie Boca. Rosește-o pentru o lungă căsnicie © Arhivă

Unul dintre cei mai iubiți români din toate timpurile a fost, fără dar și poate, părintele Arsenie Boca. Considerat a fi un făcător de minuni, a lăsat în urmă o moștenire importantă, care conține și niște rugăciuni despre care se zice că îți vor aduce tot ce ai nevoie.

Arsenie Boca chiar a avut o rugăciune destinată căsătoriei. Dacă o rostești, se spune că vei reuși să îți găsești partenerul, dar și să ai parte de o căsnicie de lungă durată și fericită alături de sufletul pereche.

„Doamne Iisuse Hristoase, în mainile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici împlinirea și nici bucuria cea adevarată. Știind aceasta și având dorința de a purta crucea căsătoriei, te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită mie alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.”

Rugăciunea este destinată și celor care doresc să iubească, dar care nu au putut face acest lucru din cauza intervenției Diavolului, care le-a strâns inima și care i-a împins spre singurătate. Dacă simți că ai probleme în a te deschide către cei din jur și a-ți găsi iubirea, rugăciunea lui Arsenie Boca îți va călăuzi calea.

„Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu ma poți ajuta. De multe ori ispita singurătății mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere, inima mea s-a strâns și nu este nimeni care să îmi aline durerea.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro