Rugăciunea puternică pe care să o spui atunci când vrei să-ţi cauţi o casă. De mare ajutor îţi va fi în noua locuinţă

Rugăciunea puternică pe care să o spui atunci când vrei să-ţi cauţi o casă. De mare ajutor îţi va fi în noua locuinţă © Pixabay

Dorinţa multor tineri şi nu numai este să se mute la casa lor, acolo unde să-şi organizeze totul după bunul plac. Ei bine, acest lucru nu este foarte simplu de obţinut, astfel că venim în ajutorul vostru cu un sfat în acest sens. Pentru a vă găsi locuinţa mult visată cât mai repede, vă recomandăm să rostiţi de fiecare dată când puteţi o rugăciune.

În ultimul timp, visul tot mai multor persoane este acela de a-şi găsi o locuinţă pe care să o numească acasă. Acest lucru nu este, însă, foarte uşor, asta pentru că sunt întâmpinate diferite probleme.

Fie că vorbim de preţ, de probleme cu banca sau, pur şi simplu, de nepotrivirea gusturilor cu locuinţele care sunt vizitate, cert este că procesul găsirii unei case poate fi îngreunat. De asemenea, sunt şi persoane care nu dispun de banii necesari achiziţionării locuinţei, însă toate acestea se vor rezolva, la momentul potrivit, dacă veţi citi cu mare credinţă Rugăciunea către Sfântul Efrem.

Ei bine, dacă vreţi să fiţi liniştiţi şi siguri că ceea ce veţi găsi este şi ceea ce este bine pentru voi, noi vă prezentăm în continuare una dintre cele mai puternice şi mai frumoase rugăciuni, pe care să le spuneţi atunci când vreţi să vă găsiţi locuinţa visurilor voastre. În plus, bine vă va şi merge în noul cămin, iar înţelegerea şi prosperitatea vor fi cu voi şi familiile voastre la tot pasul.

Rugăciunea către Sfântul Efrem, pentru cumpărarea unei case

''Mult-milostive Mare Mucenice Efrem, iată, vin și mă mărturisesc ție, ca unui Părinte mărinimos, încredințându-ți dorința de a avea și eu o casă pe acest pământ. Tu știi mai bine ca mine și care îmi sunt posibilitățile, și ceea ce îmi este de folos, dar și pe toate cele pe care mi le va rândui Dumnezeu în răstimpul viețuirii pământești.

De aceea, voiesc ca dorința mea să ți-o încredinșez deplin și însăși aceasta să-mi fie piatra de temelie a casei. Însuți plinește și săvârșește toate cele de trebuință, iconomisind, așa cum numai tu știi, împrejurările și oamenii prin care lucrurile vor veni în faptă. Iar mie dă-mi înțelepciune, cutezanță și luare-aminte spre a pricepe toate cele care sunt de folos spre bună făptuire. Ajută-mă să trec cu limpezime peste grijile trebuincioase și să nu mă împotmolesc în lucruri nefolositoare și în căutarea desfătărilor peste trebuință. Și mai mult decăt acestea, ajută-mă ca nu numai să nu se zdrobească și fărâme casa lăuntrică a sufletului, ci să fie temeluită și retemeluită pe piatra cea tare a cuvintelor Evangheliei. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Cinste Maicii Domnului şi tuturor Sfinţilor. Amin''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro