S-a aflat cauza incendiului din Timișoara. Patru copii au murit arși de vii, în timp ce dormeau

S-a aflat cauza incendiului din Timișoara. Patru copii au murit arși de vii, în timp ce dormeau © Facebook

Un incendiu devastator a avut loc azi-noapte, într-o locuință dintr-un cartier din Timișoara. În urma acestuia, patru copii nevinovați s-au stins din viață, arși de vii, în timp ce dormeau.

Potrivit informațiilor furnizate de pompieri, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui coș de fum neprotejat în mod corespunzător. "În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit cauza probabilă a incendiului: coş de fum neprotejat corespunzător", au transmis reprezentanţii ISU Timiş, potrivit observator.tv.

Patru frați, cu vârste cuprinse între patru luni și șase ani și-au pierdut viața într-un mod cumplit, în urma incendiului petrecut în apartamentul din Timișoara. Copii dormeau când au izbucnit flăcările și au murit pe loc, după ce o parte din tavan s-a prăbușit peste ei. Copilul cel mare, în vârstă de 14 ani, cel care a anunțat vecinii că a izbucnit incendiul, este singurul care a mai rămas în viață. Acesta a fost transportat la spital, pentru a fi tratat în urma intoxicației cu fum, apoi a fost luat în custodia reprezentanților Protecției Copilului din Timișoara.

Pe numele părinților a fost deschis dosar penal pentru neglijență. De altfel, vecinii i-au acuzat de mai multe ori că nu au grijă de copiii lor și că îi lasă de multe ori nesupravegheați în casă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro