S-a aflat tot! Ce s-a întâmplat cu a treia victimă a lui Gheorghe Dincă. Fiica unei poliţiste din Craiova aruncă bomba

S-a aflat tot! Ce s-a întâmplat cu a treia victimă a lui Gheorghe Dincă. Fiica unei poliţiste din Craiova aruncă bomba © arhivă

Detalii cutremurătoare în dosarul Caracal, chiar în luna în care Gheorghe Dincă urmează să fie trimis în judecată! Fiica unei poliţiste din Craiova a fost audiată în contextul unei a treia victime. De altfel, încă de la începutul anchetei, s-a ridicat ipoteza mai multor victime.

Anchetatorii au aflat abia acum, la şase luni de la izbucnirea scandalului Caracal, despre existenţa unei a treia victime a "monstrului". Fiica unei poliţiste din Caracal a fost martoră la un episod terifiant, în trafic. Vorbim despre momentul în care o fată a scăpat cu viaţă din maşina lui Gheorghe Dincă, după ce a fost luată la ocazie.

În urmă cu ceva timp, potrivit celor povestite de tânără anchetatorilor, în timp ce se afla în trafic pe o stradă din Craiova, a observat o fată care a sărit din mers din autoturismul lui Gheorghe Dincă şi a fugit cât de repede a putut de acolo, potrivit Antena3.

Martora, fiica poliţistei, stătea la semafor, chiar în spatele maşinii "monstrului din Caracal". Aşa, a observat totul. După ce fata a fugit, povesteşte aceasta, Dincă a coborât din maşină şi a rugat-o să îi dea numărul de telefon pentru a-i putea fi martoră, în cazul în care victima s-ar fi dus la Poliţie să raporteze cele întâmplate. 

Fiica poliţistei a acceptat, doar că, ulterior, Dincă a început să o terorizeze cu apelurile telefonice aşa că, la un moment dat, l-a blocat. 

Tânăra şi-a amintit de Gheorghe Dincă odată cu scandalul Caracal şi a mers la audieri, la procurori. Acum, anchetatorii continuă cercetările pentru a o identifica pe cea de-a treia victimă a lui Dincă, fata care a scăpat cu viaţă după ce a reuşit să sară din mers, din autoturismul său.

În luna septembrie a acestui an, au existat şi probe care arătau că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu nu ar fi singurele victime ale lui Gheorghe Dincă, printre care şi rezultate ale petelor de sânge din casa groazei, dar şi bijuterii şi articole vestimentare găsite.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro