S-a decis! Școli închise, pe 6 februarie, din cauza viscolului

S-a decis! Școli închise pe 6 februarie, din cauza viscolului © Arhiva

Reprezentanții Agenției Naționale de Meteorologie au anunțat mai multe coduri de viscol, intensificări ale vântului, dar și ninsori viscolite, valabile până mâine, 6 februarie.

Pe acest fond, școlile din județe precum Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași vor fi închise joi, 6 februarie din cauza vremii nefavorabile.

"În urma întrunirii Comitetului pentru Situații de Urgență, Inspectoratele Școlare din județele: Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița, au luat decizia ca mâine, 06 februarie 2020, cursurile vor fi suspendate din cauza condițiile meteo nefavorabile – intensificări puernice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ / COD ROȘU", transmit reprezentanții CSU, conform observator.tv.

Este cod portocaliu de viscol și ninsoare în jumătatea de Sud a Moldovei, Dobrogea, dar și cea mai mare parte a Munteniei.

Totodată, județele Prahova, Dâmbovița, Brașov, Argeș și Buzău sunt vizate de cod roșu de viscol și ninsoare viscolită, cu vânt ce va depăși în rafale 100-120 de km. Majoritatea codurilor de vreme rea sunt valabile până mâine, 6 februarie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro