S-a îndrăgostit în urmă cu un an, iar de atunci nu mai ştie nimic de fata visurilor lui. Toată lumea a sărit să-l ajute. Mesajul lui Mihai a devenit viral

S-a îndrăgostit în urmă cu un an, iar de atunci nu mai ştie nimic de fata visurilor lui. Toată lumea a sărit să-l ajute. Mesajul lui Mihai a devenit viral © Facebook

Povestea lui Mihai, un tânăr în căutarea dragostei, a devenit virală în mediul online. Oamenii au sărit să-l ajute şi chiar au distribuit mesajul său de aproape 2.000 de ori.

Povestea lui Mihai începe în tren, într-o zi de sfârşit de toamnă. În trenul ce tocmai plecase din Braşov cu destinaţia Bucureşti, tânărul a întâlnit-o pe Bianca, o tânără care i-a furat imediat inima.

Cei doi au intrat în vorbă, au socializat şi au fost nedespărţiţi până la Bucureşti. Deşi nu-şi mai putea lua gândul de la ea, Mihai nu a îndrăznit să-i ceară numărul de telefon, însă a apucat în grabă să-l lase pe al lui scris chiar pe biletul de tren al fetei, în speranţa că aceasta va putea lua legătura cu el.

Ajunşi în Gara de Nord, Mihai şi Bianca s-au despărţit, fiecare luând-o în drumul său. A trecut un an de atunci, însă drumurile lor nu s-au mai reîntâlnit. Chiar dacă o vorbă din bătrâni spune că timpul le rezolvă pe toate, nu acesta pare să fie şi cazul lui Mihai, care a rămas cu gândul la fata din tren. Chiar pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, Mihai a decis să-şi ia inima în dinţi şi a postat întreaga sa poveste pe Facebook, în speranţa că în acest fel povestea lui va ajunge la urechile tinerei protagoniste. Aşadar, dacă vreţi să-i daţi o mână de ajutor, Mihai nu se supără dacă îi veţi distribui postarea, în speranţa că Bianca va ajunge, în sfârşit, la el.

''Ajungem la metrou și drumurile noastre se despart. Nu îi cer numele complet și nici numărul de telefon (prea previzibil, îmi zic). Ne zâmbim. Așteptăm amândoi metroul pe peroane diferite. Îi simt prezența de la depărtare. Urcă în metrou și îmi zâmbește. Zâmbesc și eu. Este ora 20:12. Imediat tresare în mine speranța că ne vom revedea. Încă mai aștept a̶m̶i̶n̶t̶i̶r̶e̶a̶ melodia unui apus de soare alături de 𝖊𝖆. 28 octombrie 2019. IR01746. Cumpăr două bilete cu loc pentru două suflete fără loc. Nu știu unde vor duce. Dar știu de unde provin. Din inimă'', este o parte din mesajul postat de Mihai pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro