Scandal cu taxe de protecţie în lumea maneliştilor! Liderul grupării Sportivilor, pus la zis

+3 click pentru
galerie

Un lider interlop extrem de respectat, care și-a mutat afacerile în Italia, l-a acuzat pe liderul grupării Sportivilor că ia îi bate și percepe taxe de protecție de la mai mulți lăutari de succes.

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri de clan care operează în orașul italian Milano, care susține că intră singur "între o mie de țigani", a aruncat o serie de acuzații grave la adresa liderului grupării Sportivilor, despre care afirmă că ia taxe de protecție de la mai mulți lăutari celebri. Acesta susține că liderul interlop de la București ar fi bătut mai mulți interpreți de muzică lăutărească, iar pe unul dintre aceștia, un artist de top, l-ar fi pus chiar să-i pupe mâinile pe motiv că i-ar fi făcut "regi", în contextul unor dedicații muzicale, pe băieții lui Sile Cămătaru.

Într-o înregistrare video, bărbatul susține că, printr-un regim de teroare, șeful grupării Sportivilor ar lua de la cântăreți jumătate din banii pe care îi încasează la cântări, iar în unele cazuri chiar mai mult, procentul ajungând și la 60 la sută din bani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro