Mircea Nebunu, "vânat" de un interlop pe care l-a "sifonat" la "gardă"! Cine i-a pus gând rău "sportivului"!

+5 click pentru
galerie

Liderul interlop Mircea Nebunu a fost amenințat de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, după ce acesta a aflat că actualul șef al grupării Sportivilor l-a trădat cu ani în urmă, când participau împreună la recuperări și lupte de stradă.

Prieteni la cataramă după ce au crescut împreună în cartierul Berceni, din București, între Mircea Nebunu și Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi (foto jos), s-a produs o ruptură care i-a transfosmat, peste noapte, în doi dușmani de moarte.

Potrivit unor surse apropiate acestora, Bibiloi s-ar fi înfuriat cumplit după ce spynews.ro a publicat o declarație mai veche, dată la Poliție de Mircea Nebunu, în care acesta își turna prietenii, care, culmea, veniseră pentru el la un scandal, după ce fusese bătut. (facsimil jos)

Pentru că la momentul respectiv Bibiloi se afla încă în penitenciar, pentru o faptă mai veche, acesta ar fi jurat , de față cu mai multe persoane, că după ce va fi eliberat, un dintre primele sale griji va fi să îl prindă și să îl bată pe Mircea Nebunu. Interlopii din Berceni ar fi intrat în alertă încă dinainte de Paște, când Bibiloi (foto jos) a revenit acasă.

Cu toate că încă nu a declanșat atacul împotriva liderului grupării Sportivilor, Bibiloi este cunoscut ca o persoană agresivă, practicant al sporturilor de contact, care nu s-ar da înapoi de la nimic. Sursele citate au mai dezvăluit pentru spynews.ro că acesta ar ezita, deocamdată, să facă scandal, din cauza faptului că este proaspăt eliberat din penitenciar, iar în cazul unei reclamații, ar putea reveni după gratii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest