VIDEO / Scandal în plină stradă. Șofer din Câmpulung Muscel, amendat de polițist pentru refuzul prezentării documentelor. ”N-aveți voie să puneți mâna! Dacă iau coronavirus”

VIDEO / Scandal în plină stradă. Șofer din Câmpulung Muscel, amendat de polițist pentru refuzul prezentării documentelor. ”N-aveți voie să puneți mâna! Dacă iau coronavirus”

Scandal în plină stradă la Câmpulung Muscel. Un șofer a fost oprit în trafic de către un polițist, și imediat a sunat la 112, după ce acesta i-a cerut documente și a refuzat să i le dea, de teama de a nu fi infectat cu coronavirus.

De când au apărut ordonanțele militare, oamenii legii au ieșit pe străzi și verifică fiecare șofer sau călător pentru a vedea dacă prezintă la ei documentele prevăzute de lege pentru ieșirea din casă în situații de maximă necesitate.

Același lucru s-a întâmplat și la Câmpulung Muscel, acolo unde unde un participant la trafic a fost oprit de un polițist. În momentul în care acesta i-a cerut documentele a început un adevărat scandal în plină stradă, deoarece șoferul l-a atenționat pe polițist să nu pună mâna pe acestea pentru că ar putea să transmisă coronavirusul.

Scandalul a continut după ce polițistul a tot încercat să atingă actele conducătorului auto, iar acesta a refuzat să i le înmâneze pe motivul precizat. 

Omul legii l-a amenințat pe tânăr că îl va scoate din mașină forțat și îi va da cu spray paralizant, moment în care șoferul a sunat la numărul 112. 

"Ies sa imi iau mancare cu adeverinta, cu tot ce trebuie, se trezeste smecherul asta ca are chef el sa imi ia talonul. A specificat clar: el vrea sa imi ia talonul ca asa vrea el. A incercat motiveze ca talonul il ia pentru lumini, aveam luminile aprinse, am circulat corect, nu mi s-a spus nici macar motivul pentru care am fost oprit nimic", a scris șoferul pe Facebook, deranjat de situația în care s-a aflat. 

Chiar și așa, pentru modul în care a acționat cu omul legii, dar și pentru refuzul de-ai înmâna actele, tânărul șofer a fost amendat cu suma de 1100 de lei, iar permisul și certificatul de înmatriculare al mașinii a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro