Scandalul din fața unui supermarket din Capitală ar fi fost premediat. Cine sunt cei trei presupuși vinovați

Scandalul din fața unui supermarket din Capitală ar fi fost premediat © Captura video

Disputa de proporții ce a avut loc în fața unui supermarket din Capitală ar fi fost regizat. Personajele principale, dar și regizorul-cameraman ar fi pus totul la cale pentru a isca un scandal public major. 

Doi soți din Capitală care au refuzat timp de patruzeci de minute să li se ia temperatura la intrarea unui supermarket au provocat un adevărat scandal în fața centrului comercial. Pentru că angajații nu le mai făceau față, în urma unui apel la 112, la locului menționat au ajuns mai multe echipaje ale poliției, care după ce l-au pus pe bărbat la pământ și la încătușat, alături de soție, a fost transportati la secția de poliție.

”La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție”, a declarat purtător de cuvânt Poliţia Capitalei, Diana Sarca. 

Acum, după ce celor doi soți li s-au aplicat amenzi pentru faptele lor, reprezentanții magazinului în fața căruia a avut loc scandalul au făcut o dezvăluire năucitoare. Conform acestora, soții scandalagii purtau microfoane și erau însoțiți de un cameraman. 

"Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist", au spus reprezentanții magazinului, scrie observator.tv. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro