VIDEO / Scandal de proporții în fața unui supermarket din Capitală! Un bărbat a fost încătușat de polițiști pentru că a refuzat să i se ia temperatura

VIDEO / Scandal de proporții în fața unui supermarket din Capitală! Un bărbat a fost încătușat de polițiști pentru că a refuzat să i se ia temperatura © captura video

Imagini scandaloase au fost surprinse astăzi în București, unde un bărbat a fost încătușat de oamenii legii pentru că nu a dorit să se lase termoscanat.

Odată cu relaxarea măsurilor de restricție și cu impunerea unor reguli de protecție, termoscanarea clienților la intrarea în magazine reprezintă un mijloc de a depista dacă vreo persoană are sau nu febră, caz în care nu va fi lăsat să intre în magazin.

Desigur, există și cazuri în care pecienții infectați pot fi asimptomatici și să nu îi fie depistată o temperatură corporală crescută.

Chiar și așa, în ultimele zile, mai multe persoane s-au arătat revoltate de faptul că angajații magazinelor îi termoscanează fără voia lor, considerând că astfel le sunt furate date cu caracter personal.

De data aceasta, scandalul a fost dus la un alt nivel. În sectorul 5 al Capitalei, în fața unui supermarket, un bărbat a fost încătușat de către un echipaj de polițiști.

În imagini se poate observa cum bucureșteanul este pus pe capota mașinii polițiștilor, în timp ce în jur se află oameni care strigă la oamenii legii să îl elibereze pe bărbat.

Autoritățile nu au comentat până la acest moment imaginile apărute în spațiul public.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro