Scene cumplite în Argeș! Un bărbat și-a omorât soţia sub ochii copiilor, apoi s-a spânzurat

Scenele groazei în Argeș! Un bărbat și-a omorât soţia sub ochii copiilor, apoi s-a spânzurat © arhivă

Scene cumplite au avut loc în Argeș, după ce un bărbat şi-a omorât soţia în curtea casei, sub ochii copiilor, iar mai apoi s-a spânzurat!

De necrezut cu ce situație s-au confruntat autoritățile din Argeș în această dimineață. Întâmplarea a avut loc în localitatea Petroșani, după ce soțul și soția s-au luat la ceartă, chiar în curtea casei. Din cauza situației care s-a creat, bărbatul a răbufnit și și-a ucis soția în fața copiilor. Imediat după, criminalul şi-a pus ştreangul de gât și s-a omorât. 

Copiii, în vârstă de 3 ani, respectiv 10 ani, martori la scenele cumplite, au fugit la o rudă din apropiere, fiind cea care a apelat de urgență autoritățile. Oamenii legii au sosit imediat la fața locului, însă, eforturile lor de a-i salva pe cei doi soți au fost în zadar. Acum, doi copii au rămas orfani. 

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre acest caz. Revenim cu informații! 

Un bărbat de 31 de ani a fost găsit înjunghiat pe stradă, de către polițiști

În urmă cu ceva timp, un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost găsit înjunghiat pe stradă, de către oamenii legii. Un echipaj de urgență s-a deplasat la fața locului și l-a transportat pe invidid la spital. Victima a fost înjunghiată în zona toracelui.

Autoritățile au reușit să-l identifice pe agresor, în vârstă de 39 de ani. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro