Scene cumplite în Iași! O fetiță de 8 ani a murit, după ce medicii l-au lăsat liber pe un bărbat cu epilepsie să șofeze

Scene cumplite în Iași! O fetiță de 8 ani a murit, după ce medicii l-au lăsat liber pe un bărbat cu epilepsie să șofeze © Ziarul de Iași

Tragedie de nedescris în Iași, după ce o fetiță de 8 ani a murit într-un accident cumplit. Vinovat de moartea copilei este un bărbat bolnav de epilepsie, pe care medicii l-au lăsat liber. 

Lacrimi și suspine pentru familia unei fetițe de opt ani din Iași, care s-a stins din viață într-un accident cumplit. Autoritățile nu au stat pe loc și au demarat procedurile specifice, anchetându-i pe cei doi medici care l-au lăsat liber pe bărbatul bolnav de epilepsie, potrivit ziaruldeiași.ro. 

Cadrele medicale ar fi știut că e bolnav

Cadrele medicale sunt bănuite că ar fi știut că șoferul suferă de această problemă, însă, nu au făcut nimic. Conform legii în vigoare, medicii ar fi trebuit să anunțe de urgență autoritățile, în cazul în care au pacienți care se includ pe lista afecţiunilor incompatibile cu şofatul. În plus, cel care a produs moartea copilei de opt ani este bolnav de cancer și nu aude cu o ureche

Nu este prima oară când se întâmplă un astfel de caz, fiind doar un exemplu de indiferență pe care cadrele medicale o practică atunci când sunt consultaţi medical viitorii şoferi sau cei care au de gând să-și reînnoiască permisul. 

Un tânăr de 23 de ani a murit într-un accident de motocicletă, în Iași

Tânărul era din comuna Belcești, județul Iași. Accidentul a avut loc după ce acesta a ieșit să se plimbe cu motocicleta în apropiere de casă. Motocicleta nu era însă înmatriculată, iar tânărul de 23 de ani nu avea permis de conducere. Din lipsă de experiență, accidentul a fost inevitabil.

„A fost trimis elicopterul SMURD cu echipaj la faţa locului. Echipajul l-a găsit pe pacient în stop cardiac din cauza traumei. Tatăl îi făcea compresiuni toracice. S-a continuat resuscitarea, dar, din păcate, fără răspuns“, a transmis Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi, pentru Ziarul de Iași.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro