Scene de film, într-un magazin din Constanța! Un bărbat a fost înjunghiat de 14 ori

Scene de film, într-un magazin din Constanța! Un bărbat a fost înjunghiat de 14 ori © arhivă

Scene desprinse parcă din filme au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Constanța. Un bărbat a fost atacat cu bestialitate de doi indivizi, călcat în picioare și chiar înjunghiat de 14 ori. 

Ceea ce se anunța a fi o seară obișnuită pentru un bărbat din Constanța s-a transformat, rapid, într-un adevărat coșmar. Acesta a fost atacat într-un magazin de 2 indivizi și totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Bărbatul a fost, mai întâi, lovit cu o sticlă de apă, după care cei 2 indivizi care l-au atacat au început să-l lovească puternic, cu picioarele și pumnii. 

Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, bărbatul a fost înjunghiat de nu mai puțin de 14 ori, într-un colț al magazinului de către unul dintre cei doi indivizi, în timp ce celălalt continua să-l lovească cu pumnii și picioarele. 

Sursa citată informează că bărbatul a fost atacat și înjunghiat de către agresor din cauza unor probleme mai vechi, generate în familia celor 3. Se pare că acum 2 ani, nepotul unuia dintre atacatori a murit într-un accident rutier, iar șoferul vinovat de tragedie ar fi fost vărul victimei. De atunci, cele 2 familii au stat constant în certuri și scandaluri.

Din fericire, bărbatul îjunghiat a ajuns la timp la spital, iar medicii se luptă să-l țină în viață. Pentru cele întâmplate, bărbații implicați riscă să fie puși sub acuzații grave de tentativă de omor. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro