Scene înfiorătoare în Vaslui! Un tânăr a fost bătut cu bestialitate şi lăsat inconştient în faţa unui club. Băiatul are nevoie de operaţie pe creier

Scene înfiorătoare în Vaslui! Un tânăr a fost bătut cu bestialitate şi lăsat inconştient în faţa unui club. Băiatul are nevoie de operaţie pe creier © Arhivă

Caz şocant în VasluI! Un tânăr a fost lovit atât de tare cu picioarele, încât a ajuns în stare de inconştienţă. Băiatul a fost lăsat abandonat în faţa unui club. În urma rănilor suferite, acesta are nevoie să fie operat pe creier.

Clipe de coşmar pentru un tânăr din Vaslui. Băiatul venise să petreacă alături de prietenii săi, însă nu s-ar fi gândit niciodată că totul se poate transforma într-un calvar. Acesta a fost bătut , fără nicio urmă de remuşcare, de mai mulţi petrecăreţi, apoi a fost lăsat în faţa unui club.

Scenele cumplite au avut loc în noaptea de 15 spre 16 februarie. Bătăia a început in interiorul clubului, iar apoi violenţele s-au mutat într-o parcare, în apropierea incintei.

Din fericire, tânărul a ajuns pe mâinile medicilor, care l-au preluat din faţa clubului în care a fost abandonat. Medicii sunt îngrijoraţi de starea lui de sănătate. Băiatul a suferit un traumatism cranio-facial, de aceea urmează să fie operat pe creier.

"În jurul orei 3 si ceva un bãrbat a sunat la 112 pentru a sesiza cã sunt douã persoane cãzute si inconstiente în fata unui club din oras. La ora 03:33, acesta a revenit cu încã un apel pentru a întreba dacã mai vine o ambulantã, i s-a zis cã da, au intervenit si colegii de la STS si au întrebat dacã e cazul sã intervinã si un echipaj de politie, a rãspuns cã nu, pentru cã între timp venise si o patrulã care era în zonã si a stat de vorbã cu persoanele prezente la fata locului", arată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, conform vremeanouă. 

Deşi în faţa clubului au fost două persoane în stare de inconştienţă, doar una dintre ele a fost transportată la spital.

"Doar una dintre victime a fost transportatã la Spitalul Judetean Vaslui cu ambulanta, în cazul celeilalte persoane nu s-a impus acest lucru. S-a întocmit un dosar penal pentru vãtãmare coporalã din culpã, iar în acest moment se fac audieri, urmeazã sã se vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonã pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, potrivit aceleiaşi surse.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro