Scene șocante pe o stradă din Suceava. Un bătrân a fost surprins jumulind de viu un porumbel: „Îl mâncați” / VIDEO

Scene șocante pe o stradă din Suceava © Captura video

Scene șocante au fost surprinse pe o stradă din Suceava. Un bătrân a fost filmat în timp ce jumulea de viu un porumbel. Motivul: ar urma să îl mănânce. 

Un bărbat din Suceava a avut parte de șocul vieții lui atunci când, mergând pe stradă a observat un bătrân care jumulea de viu un porumbel. Omul, șocant, a încercat să stea de vorbă cu bătrânul, în speranța că ar putea să îl facă să renunțe la gestul său grotesc, însă, în zadar. 

Trecătorul a pus mâna pe telefon, și în timp ce purta o discuție cu bărânul, a filmat întreaga scenă. 

În zadar l-a rugat tânărul să îi dea drumul porumbelului, bătrânul a continuat, deși era filmat, să își vadă de treabă și să jumulească de viu porumbelul, prins de pe stradă. 

Minute bune, trecătorul s-a rugat să dea drumul păsării, însă fără nici o ezitare, bătrânul a spus că nu este pentru prima dată când face așa ceva, pasarea urmând să ajungă pe masa sa. 

”Bună ziua, dar ce faceți cu porumbelul ală?”, a fost întrebarea trecătorului la vederea gestului bătrânului. 

”Îl mănânc”, a fost răspunsul halucinant al bătrânului. 

”Dați drumul la porumbelul ală. De ce să îl mâncați. Biata pasare”, a replicat din nou trecătorul, uimit de gestul bătrânului. 

Este posibil să se fi întâmplat acest lucru, având în vedere că bătrânul a plecat cu pasarea jumulită acasă, iar după zece minute a ieșit din bloc fără porumbel. 

Sursă video: observator.tv


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro