Rugăciunea pe care să o spui de Schimbarea la Faţă a Domnului. Îţi îndeplineşte cea mai mare dorinţă

Rugăciunea pe care să o spui de Schimbarea la Faţă a Domnului. Îţi îndeplineşte cea mai mare dorinţă © Antena 3

Marţi, pe data de 6 august, creştinii prăznuiesc una dintre cele mai importante sărbători din timpul anului, Schimbarea la Faţă a Domnului.

De asemenea, această sărbătoare pică în timpul Postului dedicat Adormirii Maicii Domnului, iar Biserica dă în această zi dezlegare la peşte. În continuare vă prezentăm una dintre cele mai puternice Rugăciuni pe care este bine să o spuneţi în această zi sfântă, iar dacă rugăciunea este rostită cu mare încredere şi cu inimă curată, cea mai mare dorinţă vi se va îndeplini.

Rugăciunea pe care este bine să o spui de Schimbarea la Faţă a Domnului

"Doamne Iisuse Hristoase mă rog Ție în această zi de mare sărbătoare.  Tu, care Te-ai Schimbat la Față în prezența ucenicilor Tăi: Petru, Iacov și Ioan, aleși de Tine să te însoțească pe Muntele Tabor, și Le-ai  arătat lor că slava Ta se poate revărsa ca un mir asupra lumii, care să ne binecuvânteze viața de fiecare zi.

La ceas  de mare sărbătoare te  rog, Doamne Iisuse, Tu care ești cu adevărat Raza tatălui Tău,  trimite asupra mea o rază din strălucitoarea Ta lumină ca ea să mă călăuzească în clipele de supărare, când grijile mă sufocă, când nu mai am spor în munca  mea, când dușmanii mă pândesc sau când boala mă învăluie fără să știu.

Schimbarea Ta la Față să mă ajute și pe mine, păcătosul, să găsesc drumul  luminos de care am atâta nevoie, iar sufletul meu împietrit  de necazuri să se elibereze de supărare și de spaima că  viața mea va fi în continuare un coșmar.

Ajută-mă, Doamne Hristoase, să mi se împlinească și marea mea dorință (numește dorința). Ajută-mă în acest moment de cumpănă din viața mea și arată-mi drumul care să-mi schimbe cursul vieții, să nu mai am parte de întuneric, de pagubă, de boală și de răzbunarea dușmanilor adunați în jurul meu ca într-o șerpărie. Amin".

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro