Se închid locurile de joacă și recreere din Sectorul 2 al Capitalei. Ce parcuri rămân deschise

Se închid locurile de joacă și recreere din Sectorul 2 al Capitalei. Ce parcuri rămân deschise © Foto simbol arhivă

Primaria Sectorului 2 închide locurile de joacă și recreere din sector. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Dan Cristian Popescu. Câteva parcuri însă, rămân deschise. 

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunțat închiderea locurilor de joacă și recreere din sector, într-o campanie împotriva virusului Covid-19

Măsura a intrat în vigoare sâmbătă, 21 martie, de la ora 14:00, după ce autoritățile au constatat că multe astfel de locuri sunt pline de cetățeni. 

„Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a spațiilor de recreere începând de azi, sâmbătă, 21 martie, ora 14.00. Am fost informat de cei aflați în teren că aceste locuri sunt pline de cetățeni, prin urmare consider că este responsabilitatea mea să iau această măsură. Poate pare prea mult, cu siguranță nu toți locuitorii Sectorului 2 vor fi fericiți, dar prevenția este vitală în aceste momente”, a transmis Dan Cristian Popescu.

Parcurile care rămân deschise 

Parcul Tei, Parcurile Plumbuita I și II, Parcul Național și Aleea Belvedere, Parcul Cinema Floreasca, Parcul Morarilor, Parcul Cosmos, Parcul Creangă, Parcul Obor, Parcul ACR, Parcul Motodrom și Parcul Titus Ozon sunt cele care rămân deschise în aceste momente, în timpul pandemiei de coronavirus. 

Totuși, „parcurile rămase deschise impun aceeași conduită socială și aceleași măsuri de prevenție: respectarea distanței de 2 metri între cetățeni, purtarea măștii și a mănușilor de unică folosință, evitarea locurilor aglomerate”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro