Sefi din Poliție au petrecut la Suceava, alături de infractori, pe ritmuri de manele / VIDEO

Sefi din Poliție au petrecut la Suceava, alături de infractori, pe ritmuri de manele / VIDEO © captură video

Imagini revoltătoare au apărut de la Suceava. Mai mulţi poliţişti au fost filmaţi în timp ce petrec pe ritmuri de manele, alături de persoane inculpate pentru contrabandă. 

Tudorel Moloce, din Gălăneşti, implicat în contrabanda cu ţigări, a organizat petrecerea de botez a copilului său. La eveniment au participat atât alte persoane inculpate în dosare de contrabandă, unele care au mai fost condamnate, dar şi mai mulţi şefi din poliţie. 

La petrecerea de botez a copilului lui Tudorel Moloce şi-au făcut apariţia comisarul-şef Gheorghe Irimescu de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi, şeful de post de la Iaslovăţ, Daniel Dăscălescu, un poliţist rutier de la Rădăuţi, dar şi fiica poliţistă a celui implicat în contrabanda ţigări, conform Monitorul de Suceava. 

În acest caz, IPJ Suceava a demarat o anchetă internă. 

Comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan, ofiţer pentru relaţii publice la Poliţia de Frontieră Suceava, a transmis, după ce imaginile au ajuns în spaţiul public, că "cei doi polițiști de frontieră erau în timpul liber la o petrecere privată. La nivelul ITPF Sighetu Marmației se analizează contextul în care polițiștii de frontieră au participat la petrecerea respectivă".

Contactat de jurnalişti, polițistul rutier Petrică Prelipcean a răspuns la telefon, însă nu a dorit să comenteze. Ar fi ajuns întâmplător la petrecere, pentru a aduce pe cineva.

La numărul de telefon al comisarului-șef Gheorghe Irimescu a răspuns un bărbat care a spus că ”a cumpărat cartela de o săptămână”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro