VIDEO PAPARAZZI / Slujba de botez a fiicei lui Jimmy Dub s-a încheiat. Primele reacții după ce micuța a fost creștinată

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Slujba de botez a fiicei lui Jimmy Dub s-a încheiat. Primele reacții după ce micuța a fost creștinată © paparazzi

Slujba de botez a fiicei lui Jimmy Dub și a iubitei sale s-a încheiat în urmă cu puțin timp, iar acum cu toții se pregătesc pentru petrecere. Cum se simt după ce micuța a fost creștinată?

Fetița lui Jimmy Dub și a iubitei sale a fost creștinată în urmă cu doar câteva momente, iar părinții, nașii și restul invitaților au ieșit din Biserică și se pregătesc pentru petrecerea care va avea loc peste foarte puțin timp. 

Foarte emoționați, părinții au mărturisit că au avut mari emoții pe tot parcursul slujbei, dar totul s-a desfășurat așa cum au sperat de la început. ”A fost o slujbă extrordinară. Am avut emoții”.

Connect-R, nașul fetiței, nu a fost deloc emoționat, deoarece fiind părinte știe deja cum stau lucrurile, însă cunoaște detalii și din statutul de naș, această experiență nefiind prima pentru el. Pe parcusul slujbei chiar i-a dat indicații prietenului său și l-a învățat cum să o țină pe cea mică.

”Jimmy e mai mult concentrat pe treaba asta, să se ducă la restaurant să vadă mesale cum sunt aranjate, aranjarea cum e, nu prea e el cu asta, dar bineînteles cred că a avut și el emoții ca orice părinte”, a mărturisit Connect-R. 

Connect-R a stârnit zâmbete pe fața invitaților în momentul în care a trebuit să rostească ”Crezul”. Cântărețul și-a scos imediat telefonul din buzunar și a citit rugăciunea de față cu toată lumea, la indicațiile preotului: ”Spre rușina mea nu l-am învățat pe de rost”, a mai spus artistul. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro